menu

 

LUNSJMENY (11.00 – 16.00)

 

Åpen sandwich med Lyngen Reker, sitron majones og dill

kr 175,-

[Gluten; hvete, skalldyr, egg, sennep]
Åpen sandwich med røkelaks fra Karls med eggerøre(kaviar)

kr 165,-

[Gluten; hvete, fisk, egg, melk]
Fiskekake på brødskiva med stekt løk og cherry tomat-marmelade

kr 165,-

[Gluten; hvete, fisk]
Lapskaus toppet med chorizo, flatbrød og smør

kr 145,-

[Melk, kan få vegansk]
Pølser og mos med løksaus

kr 185,-

Beste fra to verdener: Mydland pølse og chorizo pølse fra Solberg [Melk]

 

 

MENY

FORRETTER

Full Steam Kaviar

kr 175,-

Ekte kaviar, sukkersaltet & røyka på Kalle sitt vis, serveres med crème fraiche, rødløk & rug kjeks [Laktose, Gluten; hvete/rug, fisk og selleri]
Potetfondant av gulløye med seterrømme og kaviar

kr 165,-

[Melk og fisk]
Nystekte fiskekake på gaffel med soyasmør

kr 115,-

[Melk, fisk, soya]
Sjarkuteri/speke fat med Nordnorske skinker og oster

kr 120,- pp

[Melk, gluten]

HOVEDRETTER

Seibiff, løk, potet og blomkål

kr 225,-

[Fisk, melk, gluten og hvete]
Misforstått fiskegrateng

kr 295,-

Serveres med hvitsaus med sei, makaroni, løk, potet, toppet med sprøstekte brødsmuler, bacon og rips [Gluten, hvete, fisk og melk]
Vågehval i fra Vestfjord

kr 325,-

Serveres med potetkrem og rødvinssaus, tyttebær og gulrot [Melk, sulfitter, soya]
Reinfilet

kr 420,-

Serveres med steinsoppsaus, tyttebær, sellerirot og potet
Boknafisk fra Halvors

kr 405,-

Serveres med ostesaus, bacon og syltet gulrot [Gluten, hvete, melk og fisk]
Selleristekt blomkålkrem

kr 215,-

Serveres med blomkålkrem, dillpesto, tyttebær og syltet gulrot [Nøtter; melk]

APERITIF

Tromsø kir

kr 155,-

Prosecco & multebærlikør
Arctic gin & tonic

kr 145,-

Lokalt håndlaget gin fra Lyngen med tonic
Fjordaquavit

kr 145,-

Lokalt håndlaget akevitt fra Lyngen med tonic
Samimule

kr 145,-

Lokalt håndlaget vodka fra Lyngen med ingefærsmak
Aperol spritz

kr 135,-

Aperol, prosecco, Arctic water
Mack trio

kr 150,-

Tropical IPA, Haakon mørkt lager og Mack pils, 3 x 200 ml fra det lokale bryggeriet Mack

 

 

 

DESSERT

Eplekake

kr 145,-

Serveres med karamellsaus og en syrlig rabarbra komponent [Melk, egg, gluten; hvete]
Dessert-eske

kr 165,-

Marshmallows med smak av brunost og vaffel "Verdens beste" makroner og lefse [Melk, egg, gluten; hvete, mandel]
Smultring med multebær-glacè

kr 170,-

Toppet med Philadelphiakrem, honning crumble, røde bær [Melk, gluten; hvete]

 

 

 

 

 

DRINKS

 

 

 

 

LUNCH MENU (11.00 – 16.00)

 

Open sandwich with Lyngen Reker, lemon mayonnaise and dill

kr 175,-

[Gluten, wheat, shellfish, egg, mustard]
Fishcake on bread with fried onions and cherry tomato marmalade

kr 165,-

[Gluten, wheat]
Lapskaus (Norwegian stew) topped with chorizo, flatbread butter

kr 145,-

[Milk, can be made vegan]
Sausages and mashed potatoes with onion sauce

kr 185,-

Best of two wold: Mydland pølse og chorizo pølse fra Solberg
Open sandwich w/smoked salmon from Karls, scrambled eggs

kr 165,-

[Gluten, wheat, fish, egg, milk]

 

 

MENU

 

STARTERS

Full Steam Caviar

kr 159,-

Cured and smoked caviar from cod served with red onions, crème fraiche and rye crackers [Lactose, celery, gluten; wheat/rye]
Potatoes fondant with sour cream and caviar

kr 165,-

[Milk, fish]
Freshly fried fish cake on a fork with soy butter

kr 115,-

[Milk, fish, soya]
Sjarkuteri/charcuterie platter

kr 120,- pp

With northern Norwegian hams and cheeses [Milk, gluten]

MAIN COURSES

Sei steak, onions, potatoes and cauliflower

kr 225,-

[Fish, milk, gluten; wheat]
Misunderstood fish stew

kr 295,-

With white sauce with pollock, macaroni, onions, potatoes, topped with crispy breadcrumbs, bacon and currants [Gluten; wheat, fish, milk]
Minke whale from Vestfjord

kr 325,-

Served with potato puree, red wine sauce, lingonberry and carrots [Milk, sulphites, soy]
Reindeer filet

kr 420,-

Served with stone mushrooms sauce, lingonberry, celery, carrots and potatoes
Boknafisk from Halvors

kr 405,-

Served with cheese sauce, bacon and pickled carrots [Gluten; wheat, milk, fish]
Celery root steak

kr 215,-

Served with cauliflowers puree, dill pesto, lingonberries and pickled carrots [Nuts; milk]

APERITIF

Tromsø kir

kr 155,-

Prosecco & cloudberry liqueur
Arctic gin & tonic

kr 145,-

Local handcrafted gin from Lyngen with tonic
Fjordaquavit

kr 145,-

Local handcrafted aquavit from Lyngen with tonic
Sami mule

kr 145,-

Local handcrafted vodkas from Lyngen with ginger beer
Aperol spritz

kr 135,-

Aperol, prosecco & Arctic water
Mack trio

kr 150,-

Tropical IPA, Haakon dark lager & Pils, set of 200 ml beers from local brewery Mack

 

 

 

 

 

DESSERT

Apple pie

kr 145,-

Served with caramal sauce and a tart rhubarb component [Milk, egg, gluten; wheat]
Dessert-box

kr 165,-

Marshmallows with a taste of brown cheese and waffle "World`s best" macarons and laugh [Milk, egg, gluten; wheat, almond]
Donut with cloudberry glaze

kr 170,-

Topped, Philadelphia cream, honey crumble and red berries [Gluten; wheat, milk]

 

 

 

 

 

DRINKS

 

 

 

menu