menu

 

LUNSJMENY (11.00 – 16.00)

 

Renskede Lyngen reker m/brød, sitron majones med dill

kr 249,-

(gluten, hvete, skalldyr, egg og sennep)
Fiskekaker servert med stekte småpoteter og rødbeter

kr 249,-

(gluten, hvete og fisk)
Fullsteam Fiskesuppe

kr 287,-

(gluten, hvete, skalldyr, fisk, løk, gulrøtter og fløte)
Dagens rett: Spør servitøren

Fra: kr 250,-

 

 

MENY

FORRETTER

Kongekrabbe smørbrød

kr 450,-

Med ørretrogn, dill og peppersnow og urtedressing (skalldyr, melk, fisk, egg, gluten: hvete)
Full Stream Caviar

kr 210,-

Med Pisket Rømme, Rødløk, Flatbrød, Dill og Whisky, samt Røkt Geitost fra Beier Mat (Melk, Fisk, Gluten: hvete)
SjarkUteri/Spekefat med Nordnorske Skinker og Oster

kr 215,-

(Melk, Gluten: hvete)

HOVEDRETTER

Pølser og Mos med rødvinsaus

kr 225,-

Det beste fra to verdener: Reinsdyrpølse fra Mydland og Mild Bris fra Solberg Pettersen (Melk, soya, selleri, sulfitt)
Full Steam Fiskesuppe

kr 245,-

Kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker og sei (Gluten, Skalldyr, Melk, Fisk, soya, selleri)
Veganske Kålruletter

kr 355,-

Med sesongens grønnsaker, dillpesto og poteter (Nøtter: mandler, selleri)
Vågehval

kr 415,-

Serveres med potet- og brokkolisalat, samt rødvinssaus, tyttebær og syltet gulrot (Melk, Sulfitter, Soya,egg)
Full steam Finnbiff

kr 420,-

Med reinsdyrfilet og steinsopp potetmos og Tyttebær (Melk, selleri, soya)
Grillet tørrfisk fra Halvors med fritert torsketunge

kr 425,-

Fritert torsketunge, ertepure, sennepsaus, råkost og potet (Gluten: hvete, sennep, melk, fisk)

 

 

 

DESSERTER

Vaniljeis med skogsbær, crumbel og rista mandler

kr 165,-

(Melk, Gluten, Hvete. Nøtter: Mandel)
Dagens dessert

Spør servitøren
Konfekt fra Eventyrsjokolade

kr 45,- each

(Melk)

 

 

 

 

 

DRINKS

 

 

 

 

LUNCH MENU (11.00 – 16.00)

 

Pilled Lyngen shrimps, bread, lemon mayonnaise and dill

249,- NOK

(gluten, wheat, shellfish, egg and mustard)
Fishcakes with fried baby potatoes, beetroot and mustard

249,- NOK

(gluten, wheat, potatoes, fish and carrot)
Full Steam Fish soup

287,- NOK

(fish, shellfish, cream, onion, garlic, carrot and potatoes)
Days special: Ask the waiter

Price from 250,- NOK

 

 

MENU

 

STARTERS

King Crab Sandwich

kr 450,-

With trout Roe, dill, peppersnow, and herbdressing (Shellfish, Milk, Fish,gluten: wheat,egg)
Full Steam Caviar

kr 210,-

With Whipped Cream, Red Onion, Flatbread, Dill, and Whisky, along with Smoked Goat Cheese from Beier Mat (Milk, Fish, Gluten: wheat)
Charcuterie Platter with Northern Norwegian Hams and Cheeses

kr 215, -

(Milk, Gluten: wheat)

MAIN COURSES

Sausages and Mash with redwine sauce

kr 225,-

Best of two worlds: Reindeer sausage from Mydland, mild Bris from Solberg Pettersen (Milk, soy, celery, sulfite)
Full Steam Fish Soup

kr 245,-

Creamy fish soup with root vegetables and pollock (Gluten, Shellfish, Milk, Fish, soy, celery)
Vegan Cabbage Rolls

kr 355,-

With seasonal vegetables, dill pesto, and potatoes (Nuts: almonds, celery,soy)
Vågehval (Minke whale)

kr 415,-

Served with potato and broccoli salad, red wine sauce, lingonberries, and pickled carrot (Milk, Sulfites, Soy,egg)
Full steam reindeer stew

kr 420,-

With reindeer and porcini potato mash with Lingonberries (Milk, celery, soy)
Grilled Dried Fish from Halvors with fried codtounge

kr 425,-

Fried cod tongues, pea puree, mustard sauce, apple-pickled root vegetables, potatoes (Gluten: wheat, mustard, milk, fish)

 

 

 

 

 

DESSERT

Vanilla Ice Cream w/Forest Berries, Crumble, and Roasted Almonds

kr 165,-

(Milk, Gluten, Wheat. Nuts: Almond)
Today's Dessert

Ask the waiter
Confections from Fairytale Chocolate

kr 45,- each

(Milk)

 

 

 

 

 

DRINKS

 

 

 

menu